Referenties

Referenties Maya Derks

“Maya is betrokken en empathisch. Ze is gedreven en begaan met de supervisanten. Maya is zuiver en creatief waardoor er een effectieve werksfeer ontstaat. De openheid en respectvolle houding van Maya is prettig. Ook de sfeer is prettig en veilig”.

“De supervisie bij Maya heeft mij ontzettend veel opgeleverd! Maya is erg prettig in de omgang en heeft een prettige manier van vragen stellen, ze vraagt veel door op gevoel, gebruikt waar nodig andere middelen zoals coachkaarten, waardoor we altijd bij de kern kwamen. De doelstellingen die ik had zijn mede daardoor allemaal behaald. Ik sta hierdoor veel meer in mijn eigen kracht! Bedankt!”.
Psychosomatisch oefentherapeut.

“Maya luistert goed en voelt goed aan wat ik nodig had. Ze stelt leerzame vragen en vraagt goed door, waardoor ik steeds beter bij de kern kwam. Ook maakte ze gebruik van inzichtkaarten als ik niet goed bij mijn woorden of gevoel kon komen. De plaatjes waren dan weer helpend om weer een stukje verder te komen in mijn eigen proces. Ik heb veel over mezelf geleerd en kan door juist mijn eigen vragen en weerstanden op te zoeken verder in mijn leer proces als hulpverlener en als mens. Maya bleef in de supervisie dicht bij haar zelf en bleef in het proces steeds goed afstemmen”.
Zorghulpverlener

“Het supervisietraject dat ik bij Maya gevolgd heb, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn persoonlijke leerdoelen concreter heb kunnen maken, ik gaandeweg mijn doelen heb bijgesteld en ik een heel eind ben gekomen met het behalen van mijn doelstellingen. Maya weet met haar manier van vragen stellen tot de kern te komen waardoor je echt tot nieuwe inzichten komt. Je leert uiteindelijk jezelf de juiste vragen te stellen waardoor je aan het einde van het traject zelf verder kunt met je eigen proces. De manier van werken van Maya inspireert en stimuleert je om verder te groeien. Maya, bedankt daarvoor.”

“Ik heb hier de tijd om stil te staan bij mezelf. Deze locatie is daarbij fijn omdat het niet op mijn werkplek is. Ik kan dan echt op afstand kijken naar mijn werk en naar mezelf in mijn werk. De mooie locatie en praktijkruimte maakt dat ik ook de rust vind hiervoor “.

Andere reacties:

“Maya laat me al pratende mijn eigen conclusies trekken”.

Maya is ondergeschikt aan mijn proces. Ik word niet opgejaagd of gedwongen om over persoonlijke dingen te praten, waardoor ik juist deze zaken ben ga delen in onze supervisiegroep en meeneem in mijn proces”.

“Maya is niet te sturend, dat helpt”.

“Maya is rustig en empathisch. Ze luistert goed en vraagt goed door, wat helpend is in mijn leerproces”.

“Door de manier waarop Maya haar vragen stelt kan ik mijn eigen vragen beantwoorden. Ze stelt de vragen zo, dat ik zelf aan het denken kom en zelf tot nieuwe inzichten kom”.

“De samenwerking met Maya is prettig en ontspannen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ik voel me serieus genomen en kan me daardoor open en kwetsbaar opstellen tijdens de supervisie. Er is ruimte om me op mijn eigen manier te ontwikkelen, op een erg rustige en fijne manier. Ze blijft bij zichzelf”.

“Ik voelde mij op mijn gemak. Ik kon alles delen. Ik kwam tot inzicht door de vragen, de kaarten en de gesprekken.